Praktisch

MEEVLIEGEN?

Wil je mee hogere sferen opzoeken en een unieke ervaring beleven? Mail ons vandaag nog of vul het contactformulier in. We organiseren met veel plezier een once in your lifetime-ervaring.

WAT KOST HET?

  • Individuele ballonvaart met een meerpersoonsmand: 149 euro per persoon.
  • VIP-vaart voor twee personen 699€, per extra volwassen persoon + 100€

OP MAAT VAN JOUW WENSEN

Wil je dus met verschillende mensen vliegen of wil je een privévlucht organiseren, dan krijg je een voorstel op maat. Je kan via Wetravel2 ook cadeaubons kopen om een ballonvaart cadeau te doen aan vrienden of familie. We beschikken over verschillende types en groottes van manden. Een mand voor 18 personen heeft 2 deuren en 2 stoelen.

NUTTIGE TIPS

Maak een hele namiddag of avond vrij. De ballon moet worden opgesteld, na de vlucht veilig weer opgeborgen en achteraf is er altijd een drink. Een echte belevenis waarvoor je ruim de tijd uittrekt. Zorg voor een eigen volgwagen om je weer op te pikken op de landingsplek.

BOEK NU EEN VLUCHT

ONZE PARTNERS

Onze partners Step In Balloons en Madou Ballonvaarten voeren vluchten uit boven grote delen van België. Een vaart boven je eigen gemeente of regio is daarom (waarschijnlijk) wel mogelijk. Tijdens de ballonvaart geniet je van een fantastische en verrassend rustgevend uitzicht over het landschap: een unieke belevenis. Na de landing praat je bij een glaasje bubbels na over je belevenissen en ontvang je een vluchtcertificaat als aandenken. Landen gebeurt op een plaats die toegankelijk is voor de volgwagen – en eventueel een rolstoel. Onze partners zijn professionals die je een unieke, veilige en perfect georganiseerde vaart garanderen en die vriendelijk, geduldig en betrokken omgaan met minder mobiele ouderen en personen met een beperking.